Kvinner i arkitekturen

Author: Sky-Frame/ArchDaily

Sky-Frame er preget av sin empatiske evne til å innta ulike perspektiver og synspunkter. Vi er interessert i mennesker og deres visjoner, enten det er i arkitektur eller i en sosial kontekst. Vi bryr oss sterkt om å skape oppholdsrom, og ved å gjøre det stiller vi også spørsmål ved kvinners rolle i arkitekturen. Vi ønsker å kaste mer lys over denne rollen, øke synligheten til Women in Architecture og oppmuntre dem til å realisere sitt fulle potensial.

Vi fulgte tre fremragende kvinnelige arkitekter – Toshiko Mori (New York City), Gabriela Carrillo (Mexico City) og Johanna Meyer-Grohbrügge (Berlin) – i deres daglige liv og var i stand til å få innsikt i deres profesjonelle og private liv. I dokumentaren forteller hovedpersonene oss om utfordringene de møter og deler deres syn på vår tids arkitektur. Målet vårt er å skape et forum for å vekke mer empati for denne saken i samarbeid med vår kommunikasjonspartner, ArchDaily.

Vi inviterer deg til å se dokumentaren og kommentere på Instagram med dine tanker om kvinnens rolle i arkitekturen. Hvilken retning er den rette, og hva kan fortsatt optimaliseres?

 

Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende samtale, eller mer informasjon om våre produkter og tjenester.

Neste
Neste

Thermally broken windows & doors