Vitral informasjon og brosyrer

A98 Takvinduer

A98 takvinduer er et slankt profilsystem i aluminium med u-verdi på 0,79W/m²K. Det mest miljømessige og holdbare glasstakssystem som man kan få tak i. 

GTS Takvinduer

GTS takvinduer er den ideelle løsningen dersom det ikke er strenge krav til u-verdi som f. eks åpne haller, kjøpesentre, buss- og togstasjoner. Et meget prisgunstig produkt som kan leveres som flate, vinklede eller pyramideformede vinduer. 

A74 Takvinduer

A74 takvinduer er et meget slankt profilsystem i aluminium med kuldebrobryter. Med dette glasstakssystemet maksimerer man innslipp av naturlig dagslys da profilbredden mellom glassene er 50mm. 

VitraLight Takvinduer

VitraLight takvinduer er et kostnadseffektivt, godt isolert og som er enkelt å montere. VitraLight er laget i henhold til kundespesifikasjoner og leveres fullstendig montert og klar til å bli installert i forberedt takåpning. VitraLight leveres med løftehåndtak og er derfor klar til å løfte direkte på taket med en kran. Karmen er høyt isolert og har integrerte ventilasjonskanaler på alle fire sider, som forhindrer kondens i takkonstruksjonen. 

SkyVision Takvinduer

Skyvision takvinduer er et slett designet takvindu som maximerer mengden dagslys med ingen synlig profiler fra innsiden. Kan leveres som fastvindu, åpningsbart (også med motor), walk-on glass eller sirkulære glass.